Bitget është ndër shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave në botë, me mbi 20 milionë përdorues të regjistruar në 100 vende, një vëllim tregtar ditor prej 10 miliardë dollarësh, tarifa të ulëta tregtimi dhe një ndërfaqe të pasur dhe të lehtë për t'u shijuar nga përdoruesit.

Fillimisht e lançuar në 2018, Bitget është bërë një nga platformat më të zakonshme për investitorët dhe tregtarët e kriptove që të marrin përsipër transaksionet e tyre. Bitget gjithashtu ofron shumë veçori dhe shpërblime për përdoruesit që të shijojnë dhe njihet shumë për tarifat e ulëta të tregtimit konkurrues, nga të cilat përdoruesit vazhdojnë të përfitojnë.

BitgetVështrim i përgjithshëm

E themeluar në vitin 2018, Bitget filloi dhe ka vazhduar të vrapojë për të krijuar një të ardhme të paanshme "ku evolucioni i kriptove reformon mënyrën se si funksionon financimi dhe njerëzit investojnë përgjithmonë". Kompania u themelua nga një ekip adoptuesish i drejtuar nga vizioni që besojnë në një të ardhme të bazuar në Blockchain dhe drejtohet nga CEO Sandra Lou dhe Drejtoresha Menaxhuese Gracy Chen.

Rishikimi i Bitget

Shkëmbimi i kriptove ofron shumë mundësi tregtimi dhe shërbime të tjera të lidhura me kripto. Këto produkte përfshijnë tregtimin e kopjeve, tregtimin e të ardhmes dhe spotin, derivatet, robotët e tregtimit të fuqizuar nga AI, tregtimin kripto-në-kripto, tregtimin e marzhit, shërbime të ndryshme fitimi që përfshijnë kursimet, fitimet e shpërblimit për komunitetin e tij, kreditë e kriptove dhe aksionet.

Bitget aktualisht i është dhënë prestigji i të qenit platforma më e madhe e tregtimit të kopjeve të kriptove në botë. Bitget është i njohur për shërbimin e tij shumë të kënaqshëm ndaj klientit, sigurinë e lartë, tarifat e ulëta të tregtimit dhe tërheqjes, një proces regjistrimi në ese dhe një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit.

Shenja amtare për Bitget është BGB, e cila përdoret gjithashtu si një mjet pagese për transaksionet dhe zbritjet e tarifave në platformë.

BitgetPro dhe kundra

👍 Bitget Pro 👎 Të këqijat e Bitget
✅ Tarifa të ulëta tregtimi ❌ Jashtëzakonisht i avancuar
✅ Ndërfaqe miqësore për përdoruesit ❌ Mjete të avancuara konfuze për fillestarët
✅ Depozita dhe tërheqje të Fiat ❌ SHBA nuk lejohet
✅ Produkte me të ardhura pasive ❌ Kërkon KYC
✅ Mbi 500 kriptovaluta
✅ Tregtim me kopje
✅ Dëshmi e plotë e rezervave

Tregtimi në Bitget

Tregtimi në Bitget ofron shumë përfitime, duke përfshirë shpërblime dhe bonuse që përdoruesit mund të fitojnë. BItget krenohet me mbi 500 asete kripto të tregtueshme, duke përfshirë monedhat më të njohura si BTC, ETH, USDT, XRE, LTC, BGB (token amtare e Bitget), DOGE dhe shumë të tjera. Sigurimi kryesor i tregtimit për përdoruesit është në spote, të ardhme dhe kriptomonedha.

Tregtimet kryhen në faqen e internetit të Exchange, por mund të kryhen edhe në aplikacionin celular Bitget për pajisjet iOS dhe Android. Tarifat e tregtimit janë gjithashtu shumë të ulëta në krahasim me platformat e tjera të shkëmbimit të kriptove. Në BItget, përdoruesit tregtojnë spote dhe të ardhme në podium me tarifa të ulëta.

Tregtim në vend në Bitget

Bitget ofron një përzgjedhje të gjerë të çifteve tregtare në tregun spot, me mbi 500+ çifte tregtare të disponueshme në kohën e shkrimit. Për çdo tregti të kryer, një tarifë tregtimi prej 0.1% i paguhet krijuesit dhe marrësit. Megjithatë, kur pagesat bëhen në BGB, tregtia kushton 0.08%. Tregu spot operon me një vëllim tregtimi 24/orë prej 1.3 miliardë dollarësh dhe tregtohet në 15 monedha të ndryshme fiat në mbarë globin.

Tregjet Spot ndihmojnë transparencën në tregtimin e aktiveve me vlerat e tregut, kushtet dhe informacionin e çmimeve në kohë reale. Tregu spot Bitget nuk është i ndryshëm. Kjo për shkak se siguron vlerat e tregut në kohë reale dhe informacionin e përditësuar mbi kushtet e tregut të aktiveve.

Rishikimi i Bitget

Çdo tregtar me përvojë në tregtimin spot do ta kishte të lehtë të lundronte në ndërfaqen e tregtimit spot në Bitget pasi posedon karakteristika shumë të ngjashme me tregun e përgjithshëm spot. Opsionet e tregtimit janë të përshkruara mirë dhe të lehta për çdo tregtar për të bashkëvepruar.

Ndërfaqja e tregtimit në vend ka gjithashtu një urdhër ekzekutimi të shpejtë rrufe të nevojshëm për të shmangur probleme si rrëshqitjet në tregti. Ndërfaqja e tregtisë Bitget spot i lejon përdoruesit të shijojnë fleksibilitet gjatë kryerjes së tregtisë së tyre, gjë që mund të bëhet duke përdorur monedhat e Fiat ose me kriptomonedha si transaksion.

Tregtimi i të ardhmes në Bitget

Tregtimi i të ardhmes në Bitget shkon në një vëllim tregtimi 24-orësh prej 9.18 miliardë dollarë në kohën e shkrimit dhe një normë interesi të hapur prej 4.1 miliardë dollarë. Tregtimi i të ardhmes në Bitget vjen me 125x levë dhe një tarifë standarde prodhuesi dhe marrësi prej 0.02 dhe 0.06%, respektivisht. Platforma e tregtimit të së ardhmes është një nga tiparet më të lavdërueshme të këmbimit Bitget dhe një pikë e rëndësishme e shitjes për tregtarët dhe investitorët.

Rishikimi i Bitget

Ekzistojnë tre opsione kryesore tregtare për të ardhmen në Bitget. Këto janë të ardhmes USDT-M, USDC-M dhe COIN-M. Çdo opsion tregtimi ndryshon në bazë të aktivit me të cilin shlyhet tregtia.

Tarifat e Shkëmbimit Bitget

Siç u tha më herët, Bitget është një shkëmbim që i bazon të gjitha transaksionet e tij në asete dixhitale, me shumë opsione tregtare. Tipari më i zakonshëm i platformës janë tarifat e ulëta të shkëmbimit, të cilat janë shumë konkurruese. Tarifat e tregtimit në Bitget merren në tre mënyra në platformë.

Tarifa e tregtimit spot është një standard 0.1% si për marrësin ashtu edhe për prodhuesin , por tarifa e tregtimit zvogëlohet në 0.08% kur pagesa bëhet me token BGB. Gjithashtu nuk ka tarifa transaksioni për konvertimin e valutave në tregun spot.

Tregtimi i të ardhmes vjen me një tarifë prodhuesi prej 0,02% dhe një tarifë blerësi prej 0,06% .

Shumat e tërheqjes së aktiveve variojnë nga disa kushte, veçanërisht kur bëhet fjalë për tregun e mbështetjes që tërhiqet. Për shembull, tarifa e tërheqjes për BTC është 0.0007, ndërsa tarifa e tërheqjes për Eth është 0.002.

Produkte dhe Shërbime Bitget

Bitget u ofron përdoruesve disa produkte, shërbime dhe veçori, duke përfshirë tregtimin e kopjimit, tregtimin e strategjisë, aksionet, kreditë e kriptove, tregtinë me diferencë spot, aplikacionin celular Bitget dhe shumë të tjera.

Bitget Copy Trading

Tregtimi i kopjeve është një nga veçoritë e tregtimit me çmim të Bitget, aktualisht i renditur si platforma kryesore e tregtimit të kopjeve në botë. Bitget lejon përdoruesit të përfitojnë nga tregtitë e të tjerëve në platformë nëse nuk kanë arritur numrin maksimal të ndjekësve. Ata mund të pasqyrojnë tregtitë në kohë reale të këtyre tregtarëve të tjerë me kosto zero.

Rishikimi i Bitget

Tregtarët që pasqyrohen gjithashtu mund të fitojnë deri në 15% të fitimeve të ndjekësve të tyre. Tregtarët fillestarë mund të mësojnë strategji dhe teknika tregtare nga tregtarët më me përvojë me ROI të mëdha dhe të përfitojnë nga ndjekja e tregtisë së tyre. Disa nga përfitimet e shërbimit të tregtimit të kopjeve të Bitget përfshijnë;

 1. Rreziqet e reduktuara për tregtarët. Me lirinë për të vëzhguar tregtimet e ekspertëve në bursë, sasia e rreziqeve të shkaktuara në tregti reduktohet automatikisht për investitorët dhe tregtarët amatorë. Bitget e ka përmirësuar atë duke shtuar një protokoll të menaxhimit të rrezikut për kufijtë e humbjeve të ndalimit dhe kontrollin efektiv të rrezikut.
 2. Tregtimi me kopje i ndihmon investitorët të kursejnë kohë duke bërë kërkime dhe analiza të tregjeve. Me gjithë punën që është bërë tashmë nga tregtari ekspert, e vetmja gjë që mbetet për të bërë është të zbatohet e njëjta analizë për rezultate të ngjashme.
 3. Ndryshe nga platformat tradicionale, tregtimi i kopjeve Bitget ofron tarifa të ulëta për investime.

Tregtimi i Strategjisë Bitget

Opsioni i tregtimit të strategjisë Bitget i lejon përdoruesit të kopjojnë strategjitë e tregtimit të parashikuara nga robotët ose ekspertët inteligjentë dhe t'i zbatojnë ato në tregje. Roli i këtyre robotëve është të bëjnë porosi bazuar në kushtet e tregut. Tregtimet e strategjisë mund të kryhen gjithashtu duke vlerësuar strategët e kriptove që studiojnë tregjet. Tregtimi i strategjisë synon të ndihmojë tregtarin të krijojë fleksibilitet tregtar dhe të sigurojë fitim.

Rishikimi i Bitget

Përdoruesit që aplikojnë tregtimin e strategjisë në platformë mund të zgjedhin lehtësisht një strategji që lidhet me stilin e tregtisë që u pëlqen. Gjithashtu i ndihmon përdoruesit të përqafojnë tregjet me gjithë zemër duke eliminuar aspektet emocionale të tregtimit.

Aksioni në Bitget

Bitget lejon përdoruesit të vendosin aktive të ndryshme kripto në Blockchain Proof-of-Stake (PoS), si SOL, ETH2.0, TIA, AVAX dhe shumë të tjera. Përdoruesit mund të fitojnë shpërblime për vendosjen në rrjetin PoS Blockchain.

Nuk ka asnjë konfigurim të harduerit kur vendosni monedha në platformën Bitget.

Opsioni i aksioneve Bitget ofron një rrugë për përdoruesit për të gjeneruar të ardhura me rrezik të ulët ndërsa ndërtojnë pasuri për të ardhmen.

Angazhimi me Bitget siguron fleksibilitet dhe llogaridhënie. Është gjithashtu një vend i sigurt për të besuar fonde; argumentet mund të blihen në çdo kohë.

Tregti me diferencë të caktuar në Bitget

Bitget u ofron përdoruesve një mundësi të pasur për të bërë fitime me tregtimin e marzhit. Me tregtinë e marzhit, përdoruesit mund të huazojnë fonde për t'i shtuar kolateralit të tyre për të rritur fitimet.

Bitget u ofron përdoruesve katër hapa të thjeshtë për të arritur tregtinë me diferencë spot:

 • Transferoni fonde nga llogaria kryesore në llogarinë spot-margin. Megjithatë, fondet që transferohen duhet të jenë në gjendje të mbulojnë humbjet e mundshme.
 • Huazimi i fondeve nga tregu i huadhënies për të rritur fitimet dhe për të rritur fuqinë tregtare. Huadhënia e fondeve mund të bëhet automatikisht duke aktivizuar funksionin e huamarrjes automatike ose manualisht duke klikuar në ikonën e huamarrjes.
 • Tregtoni me fondet e marra rishtazi duke zgjedhur një palë tregtare dhe duke hapur një pozicion të gjatë ose të shkurtër.
 • Shlyeni fondet pas mbylljes së tregtisë dhe merrni fitime, nëse ka.

Këto hapa i ndihmojnë përdoruesit të lundrojnë në rrugën e tyre përmes tregtisë së marzhit. Ju mund të merrni një kuptim të plotë të tregtisë së marzhit Bitget këtu .

Aplikacioni celular Bitget

Bitget i lejon përdoruesit të sigurojnë hyrje më të shpejtë në llogaritë e tyre përmes aplikacionit celular. Aplikacioni celular ka të njëjtat veçori si uebsajti dhe është i pajtueshëm me Android dhe iOS. Aplikacioni celular i lejon përdoruesit të hyjnë në platformën Bitget edhe kur janë në lëvizje. Ata mund të hyjnë dhe të dalin nga një tregti pa pasur nevojë të përdorin ueb-in. Për të filluar përdorimin e aplikacionit të tregtimit Bitget Mobile, përdoruesit e iOS duhet të ndjekin tre hapa të thjeshtë.

 1. Sigurohuni që të keni në dispozicion një Apple ID të SHBA.
 2. Ndryshoni ID-në tuaj të Apple në App Store.
 3. Instaloni aplikacionin Bitget dhe filloni tregtimin me tarifa të ulëta.

Aplikacioni Bitget Mobile ofron të njëjtën përvojë përdoruesi si faqja zyrtare e internetit, me grafikët dhe mjetet në kohë reale për të ndihmuar përdoruesit të menaxhojnë tregtitë. Aplikacioni është gjithashtu i lehtë për fillestarët që të lundrojnë për blerjen dhe shitjen e aseteve kripto. Aplikacioni celular gjithashtu ka një proces verifikimi me dy hapa për të siguruar informacionin dhe fondet e përdoruesit.

Kredi Bitget

Bitget ofron kredi për disa asete kripto, si USDT/BTC, USDT/USDC, USDT/ETH dhe më shumë. Platforma i lejon përdoruesit të marrin hua asete dhe të përdorin kriptovalutat si kolateral. Ai u ofron tregtarëve dhe investitorëve akses në kriptovaluta të tjera ose monedha Fiat pa i shitur domosdoshmërisht zotërimet e tyre.

Përdoruesit mund të marrin hua deri në 70% të kolateralit që ata vënë. Ekzistojnë gjithashtu norma të ulëta interesi për kthimet dhe marrëveshje shumë fleksibël të shlyerjes për çdo tregtar.

Kursimet Bitget

Jo vetëm që Bitget ofron shërbime huazimi për përdoruesit, por është gjithashtu një platformë e shkëlqyer për investitorët dhe tregtarët për të kursyer. Si pjesë e opsioneve të Bitget's Earn, kursimet e Bitget janë një mburojë kundër paqëndrueshmërisë dhe pasigurisë së tregut, veçanërisht pasi platforma ka të bëjë më shumë me tregtimin e kriptomonedhave, të cilat zakonisht përjetojnë paqëndrueshmëri.

Kursimet e Bitget janë grupuar në dy opsione nga të cilat përdoruesit mund të zgjedhin;

 • Kursime fikse
 • Kursime fleksibël.

Udhëzues për fillestarët Bitget

Bitget vjen me një udhëzues gjithëpërfshirës fillestar që do të ndihmojë çdo fillestar të mësohet me tregtitë dhe mundësitë e disponueshme në platformë. Udhëzuesi për fillestarët përmban një udhëzues hap pas hapi mbi platformën tregtare, shërbimet dhe produktet e investimeve të Bitget. Është një mënyrë e mirë që fillestarët të ndihen të sigurt pasi kanë zgjedhur Bitget.

Siguria Bitget

Bitget i jep përparësi sigurisë së fondeve të përdoruesve dhe ka vendosur masa të forta për të arritur këtë prioritet. Bursa përdor kuleta me shumë nënshkrime për të ruajtur fonde, për të miratuar transaksione dhe për të mposhtur mundësinë e kërcënimeve. Bitget përdor gjithashtu një verifikim KYC të nivelit një, i cili siguron që përdoruesit të paraqesin një identifikim të lëshuar nga qeveria, skanimin e njohjes së fytyrës dhe përputhjen automatike të kryqëzimit përmes teknologjisë eKYC për të siguruar mungesë kompromisi. Kjo do të thotë për të hequr të gjitha dhe çdo kërcënim të mashtrimit dhe imitimit.

Rishikimi i Bitget

Është e rëndësishme të theksohet se përdoruesit pa vërtetim KYC do të pengohen të operojnë në çdo lloj transaksioni në bursë, përveç tërheqjes. Përdorimi i mëtejshëm i vërtetimit me dy faktorë (2FA) ka shërbyer si një mjet i dobishëm për të mbrojtur fondet e përdoruesit duke kërkuar një kod dhe fjalëkalim përpara se përdoruesi të vlerësojë një llogari.

Bitget përdor gjithashtu mjete të huaja Blockchain për të monitoruar dhe analizuar nga afër transaksionet e shkëmbimit. Kjo është e orientuar drejt heqjes së kërcënimit të aktiviteteve mashtruese dhe klientëve me rrezik të lartë përmes pandryshueshmërisë së zinxhirëve publikë. Masa të tjera të marra për të siguruar transparencën e Bitget përfshijnë;

 • Konsultimi i ekspertëve të sigurisë kibernetike për një vlerësim të gjendjes aktuale të sigurisë së platformës dhe se si mund të përmirësohet.
 • Kryerja e testeve të depërtimit/vulnerabilitetit në platformë çdo dy herë në vit për zbulimin dhe heqjen e kërcënimeve.
 • Kriptimi i të dhënave në një ruajtje të pafuqishme për të shmangur vjedhjen ose aksesin e padëshiruar në informacion.

Shërbimet e Klientit Bitget

Rishikimi i Bitget

Bitget u ofron përdoruesve një shërbim të mbështetjes së klientit 24/orë, ku përdoruesit bëjnë pyetje dhe japin sugjerime për mënyra më të mira për të shijuar platformën. Përdoruesit mund të arrijnë gjithashtu qendrën e mbështetjes thjesht duke hyrë në [email protected] , ku mund të raportojnë problemet ose problemet që po kalojnë gjatë shkëmbimit. Akademia Bitget gjithashtu u mundëson tregtarëve dhe përdoruesve të rinj të mësojnë se si të lundrojnë tregjet përpara se të zhyten brenda. Platforma gjithashtu ofron mbështetje për bisedat e drejtpërdrejta për përdoruesit, duke i lejuar ata të ndërveprojnë një-në-një me çdo agjent të Bitget që do t'i ndihmojë ata t'i përballojnë problemet në lidhje me platformën.

konkluzioni

Bitget është një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave të njohura globalisht. Është një platformë e sigurt e denjë për rekomandim për çdo tregtar ose investitor që të çojë biznesin e tyre tregtar. Me karakteristikat e shumta që janë theksuar, çdo tregtar do të ishte i kënaqur me zgjedhjen e tregtimit në platformën Bitget. Përtej tregtimit, megjithatë, ndërfaqja e përdoruesit e platformës është shumë e lavdërueshme, duke e bërë përvojën e përdoruesit të vlefshëm.

Pyetjet e shpeshta

A mund të tregtoni Spot-Margin në Bitget?

Po, veçoria e tregtisë me diferencë spot është plotësisht e disponueshme në Bitget për të gjithë përdoruesit.

A ka Bitget një aplikacion celular?

Po. Aplikacioni celular i Bitget mund të shkarkohet në Play Store për Android ose Apple Store për pajisjet iOS.

Sa i besueshëm është Bitget?

Bitget duket të jetë një shkëmbim kriptomonedhash shumë i besueshëm dhe i besueshëm.

A mund të tregtoni në Bitget pa KYC?

Politika e Bitget nuk miraton asnjë aktivitet tregtar për përdoruesit jo-KYC. Përjashtimi i vetëm është me tërheqjen dhe depozitimin e fondeve.

A pranon Bitget kartat e debitit?

Po, përdoruesit e BItget mund të depozitojnë dhe tërheqin fonde me karta. Megjithatë, ky funksion është i kufizuar në disa monedha për shkak të rregulloreve dhe politikave.

Thank you for rating.