Промоција на депозит во Bitget - заработете 8.000 долари

Промоција на депозит во Bitget - заработете 8.000 долари
 • Период на промоција: Не е ограничено
 • Промоции: 8.000 долари
Bitget, водечка платформа за размена на криптовалути, нуди низа промоции дизајнирани да го поттикнат и наградат ангажманот на корисниците. Овие промоции опфаќаат бонуси за депозит, натпревари за тргување, програми за упатување и многу повеќе, обезбедувајќи им на корисниците можности да го максимизираат своето трговско искуство. Еве сеопфатен водич за тоа како да пристапите и да имате корист од промоциите на Bitget.


Како да ги добиете наградите на Bitget

 1. Пријавете се и најавете се на Bitget
 2. Кликнете на „Депозит“
 3. Завршете го вашиот прв депозит и префрлете го на вашата сметка на USDT-M Futures за да добиете до 8.000 долари.
Промоција на депозит во Bitget - заработете 8.000 долари
Забелешка : Ве молиме чувајте го вашиот депозит на вашата сметка на фјучерси USDT-M. Бонусите за тргување се дистрибуираат секој петок.


Објаснување на нивоата на награди

Промоција на депозит во Bitget - заработете 8.000 долари

Правила за промоција во Битгет

 1. Оваа промоција нуди награди само за првиот депозит од корисниците на Bitget. Нема редење на награди - секој корисник го добива највисокото ниво за кое се квалификува.
 2. За да добиете 5.000 долари, депонирајте најмалку 100.000 USDT и тргувајте со минимум 30.000.000 USDT. Недостаток на обемот на тргување значи примање 730 долари. За да добиете 8.000 долари, депонирајте 125.000 USDT и тргувајте со најмалку 40.000.000 USDT. Неуспехот на барањето за јачина на звук исто така води до добивање на 730 долари.
 3. Префрлете ги бонусите за тргување на Фјучерс сметката пред да ги користите за надоместоци, загуби или маржа, но тие не може да се повлечат.
 4. Валиден депозит е еднаков на вкупниот депозит минус вкупното повлекување.
 5. Наградите се доделуваат секој петок. Држете го депозитот на Фјучерс сметката до дистрибуција.
 6. За време на оваа промоција, ако корисниците се придружат на други промоции на Bitget или бараат повисоки награди на друго место, тие ќе ја добијат само повисоката награда. Ако добијат помалку од она што е понудено овде, ќе им биде доделена преостанатата награда.
 7. Bitget може да ги дисквалификува учесниците за неверни или навредливи дејства, како што е правење повеќе сметки за дополнителни награди или вклучување во незаконски активности.
 8. Bitget може да ги промени Условите и одредбите на промоцијата без предупредување.
 9. Битгет го има последниот збор за толкување на оваа промоција. Контактирајте со поддршката за корисници за повеќе информации.
Thank you for rating.